Din Enkle Guide til Å Kjøpe og Betale med Kryptovaluta

Aurpay

Velkommen til verden av kryptovaluta! Enten du er ny til krypto eller ser etter en trygg måte å handle med det på, har vi satt sammen en enkel guide for å hjelpe deg gjennom prosessen. Vi vil dekke hvordan du kjøper kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum trygt, og hvordan du bruker dem for å handle på dine favorittnettsteder som støtter Aurpay.

Steg 1: Velge Hvor Du Kjøper Krypto

For å starte, trenger du å kjøpe litt kryptovaluta. Det er mange plattformer der ute, men for sikkerhet og enkelhet, anbefaler vi:

 • Firi: Perfekt for nordmenn, Firi er en brukervennlig plattform som lar deg kjøpe krypto med bankoverføringer og andre lokale betalingsmetoder.
 • Coinbase: En av de største og mest kjente kryptovalutabørsene globalt, kjent for sin enkelhet og brukervennlighet.
 • BitPay: Ikke bare en plattform for å kjøpe krypto, men også en betalingsgateway som lar deg handle med krypto på mange nettsider.
 • Revoult: Ikke bare en krypto platform, men en bank app, med mange fordeler. Revoult gir deg også visa / mastercard så du lett kan overføre penger du får i krypto.

Steg 2: Opprette en Konto og Sikre Den

Når du har valgt en plattform:

 1. Registrer deg ved å oppgi nødvendig informasjon.
 2. Verifiser identiteten din hvis nødvendig. Dette er for din sikkerhet og for å forhindre svindel.
 3. Aktiver tofaktorautentisering (2FA). Dette legger et ekstra lag med sikkerhet ved å kreve en kode fra telefonen din i tillegg til passordet ditt når du logger inn.

Steg 3: Kjøpe Kryptovaluta

1. Legg til en betalingsmetode. De fleste plattformer aksepterer bankkort som Visa eller Mastercard, og noen støtter også Apple Pay eller Google Pay.

2. Kjøp kryptovaluta. Velg enten Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH) basert på hva nettsiden du vil handle på aksepterer. Følg instruksjonene på plattformen for å gjøre kjøpet

Steg 5: Betale med Krypto Gjennom Aurpay

Når du er klar til å gjøre et kjøp på en nettside som bruker Aurpay:

 1. Velg kryptovaluta som betalingsmetode ved kassen.
 2. Følg instruksjonene for å sende den nøyaktige mengden krypto til den oppgitte adressen eller skanne en QR-kode med din digitale lommebok.
 3. Bekreft transaksjonen. Det kan ta noen minutter for transaksjonen å bli bekreftet på blockchain.

Viktige Sikkerhetstips

 • Aldri del din private nøkkel eller gjenopprettingsfrase med noen. Dette er som nøkkelen til din finansielle safe.
 • Vær oppmerksom på phishing. Sørg for at du alltid er på ekte nettsider og plattformer, og ikke klikk på mistenkelige lenker.
 • Hold programvaren oppdatert, inkludert din digitale lommebok og eventuelle sikkerhetsapper.

Ved å følge disse stegene, kan du trygt og enkelt begynne å handle med kryptovaluta. Velkommen til fremtiden for online shopping!

Krypto